За нас

28 ГОДИНИ ЗАЕДНО!

Създадохме фирма "КАТИ - ДАН" през 1991 година в гр. София с предмет на дейност търговия с акумулаторни батерии на едро и дребно. "КАТИ - ДАН" е първата фирма, занимаваща се с продажба, сервиз и обслужване на акумулатори в гр. Перник и региона. Към момента разполагаме с верига от търговски обекти, ситуирани на територията на градовете София и Перник. 

В края на 2006 година основахме "Хатекс 2007" ООД, за да достигнем до по-широк кръг от клиенти и партньори, както и за да можем да задоволим изискванията на разрастващия се пазар. От 2008 година фирмата е официален търговски представител на Banner batterien – Австрия.

В резултат на дългогодишното ни присъствие на пазара все повече доволни клиенти се доверяват на богатия ни опит и качественото обслужване от нашите служители. 

Предлагаме само и единствено качествени марки утвърдили се на българския и международния пазар на акумулаторни батерии.

Разполагаме с пълна гама от акумулатори за леки и товарни автомобили, мотоциклети,  каравани, лодки, UPS, соларни панели, инвалидни колички, трактори, електрокари и други. Ние предлагаме на клиентите си акумулатори на водещи в областта марки: "Елхим-Искра" – гр. Пазарджик, "Монбат" – гр. Монтана, "Varta" - Германия, "Bosch" - Германия, "John Blitz" - Полша, "Banner" - Австрия, "Vega" - Южна Корея, "Electra" - Южна Корея, "AFA" - Германия, "TAB" - Словения , "Ennexy" - Полша, "Midac" - Италия, "UniBat" - Италия, "MOLL" - Германия, "EXIDE" - Италия и др. Фирмите са и сервиз на посочените марки. Също така сме сервиз на хипермаркети като: Mr. Bricolage, METRO, Practiker и други.

А защо и Вие да изберете нас?

• Защото ние сме професионалисти в работата си и разбираме от акумулатори.
• Защото предлагаме голям асортимент от акумулатори, които да задоволят максимално всички Ваши изисквания.
• Защото предлагаме множество услуги, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
• И не на последно място, стремим се цените ни да бъдат достъни за всеки един от Вас.

 

Магазин/Офис/Сервиз

Гр. София, Бул. „Европа” 130
GSM: 0882 461 850

 

Магазин/Сервиз

Гр. Перник, кв. „Църква”/кв.„Даскалово”/,
ул. „Димитър Благоев” 16
с/у бившия завод „Пектин”.
GSM:0887 278 020; 0887 206 880; 0887 38 58 38

 

Следвайте ни!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.