Общи условия

ПРАВИЛА

Общите условия се отнасят само за Уебсайта www.akumulatorionline.com (наричан за краткост Уебсайта), притежаван от фирма „Хатекс 2007” ООД (наричана за краткост Фирмата).

1. Използване на Уебсайта

  • Когато разглеждате и/или използвате Уебсайта, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с Общите условия, Гаранционните условия и Условията на доставка, както и че носите отговорност по действащото Българско законодателство.
  • Фирмата запазва правото си на промяна или изтриване на който и да е елемент от Уебсайта, включително неговата структура, цени, условия за ползване, съдържание или друга информация, без предупреждение или предварително уведомяване. 
  • Идеи, предложения и други, изпратени от наш потребител, стават автоматично собственост на Фирмата и не се дължи обезщетение или каквато и да е компенсация за ползването им.
  • Фирмата не носи отговорност за каквито и да е вреди или загуби, причинени от използването на съдържание и информация, появяващи се на Уебсайта.
  • За неправилно избран продукт, Фирмата не носи отговорност.
  • Възможна е разлика в снимките на продуктите.
  • Възможно е наличие на допусната техническа грешка.
  • При направена поръчка от Уебсайта се задължаваме да доставим продукта до Вас според детайлите на поръчката. Направената поръчка Ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката.

2. Авторски права

  • Авторските права върху Уебсайта на Фирмата и всички материали, появяващи се в него, като текстове, фотографии, изображения и други, принадлежат на „Хатекс 2007” ООД и/или на партньори и доставчици на фирмата.
  • Копирането, размножаването, разпространението, публикуването им на друг уебсайт, преработването или изтриването на съдържание от Уебсайта на Фирмата без разрешение на Фирмата е забранено и незаконно, освен при разпечатване и съхраняване за лични нужди или за други дейности, разрешени от закона за защита на авторското право.

3. Законодателство и правораздаване

За въпроси, неуредени в тази част, се прилага Българското законодателство.

ЗАЩИТА НА ДАННИ

Фирмата събира информация за потребителите си, както следва: име, фамилия, телефон за връзка, адрес за доставка, e-mail, населено място и пощенски код, данни за гаранционна карта и данни за фактура. Тези детайли са ни необходими за изпълнение на поръчките и за лесна комуникация с Вас. Дадената от Вас лична информация ще бъде съхранявана и обработвана съгласно изискванията на Общият Европейски Парламент за Защита на Личните Данни - GDPR. 

С приемането на Общите условия на сайта www.AkumulatoriOnline.com Вие давате разрешението си, посочените от Вас лични данни да бъдат обработвани, съхранявани и предоставяни на куриер във връзка с направената от Вас поръчка. В случай, че желаете Вашите данни да бъдат изтрити, молим изпратете ни имейл на: info@akumulatorionline.com

 

Магазин/Офис/Сервиз

Гр. София, Бул. „Европа” 130
GSM: 0882 461 850

 

Магазин/Сервиз

Гр. Перник, кв. „Църква”/кв.„Даскалово”/,
ул. „Димитър Благоев” 16
с/у бившия завод „Пектин”.
GSM:0887 278 020; 0887 206 880; 0887 38 58 38

 

Следвайте ни!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.