Срокове, цени и условия на доставката

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

САЙТЪТ НЕ ИЗИСКВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Стоките, поръчани от www.AkumulatoriOnline.com, се доставят с куриер, след проведен телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка. Потвърждаване на поръчки се извършва от 10:00 до 16:30 часа от понеделник до петък, без почивни дни и официални празници. 

Доставката е БЕЗПЛАТНА С КУРИЕР за всички акумулатори от 12V/44Ah до 12V/230Ah до офис на ЕКОНТ или офис на СПИДИ. Доставка до адрес: 12.00лв. /дванадесет лева/.

За акумулатори от 12V/1Ah до 12V/43Ah, акумулатори в АКЦИЯ и всички аксесоари, доставката е на стойност 7.00лв. /седем лева/ и е за сметка на Клиента, включва доставка до ОФИС на куриер. Доставка до адрес: 12.00лв. /дванадесет лева/.

Поръчка може да бъде отказана по телефона до 16.00ч. в рамките на деня, в който е извършена.

Плащането на поръчката може да се извърши по избор: при получаване на продукта с наложен платеж, по банков път или на място в наш магазин*.

*Поръчан акумулатор през сайта може да бъде взет и платен на място в наш магазин. При връщане на стар акумулатор получавате допълнителна отстъпка т.нар. ЕКО ЦЕНА! Монтажът се заплаща в зависимост от трудността и времетраенето му!

По желание ЗА СОФИЯ и ПЕРНИК - Извършваме доставка, монтаж и замерване на автомобил на посочен от Вас адрес от наш служител. Изисква се предварително уговорени дата и час. За районите на гр. София - ж.к. Люлин 1-10, кв. Модерно Предградие, ж.к. Захарна Фабрика, ж.к. Надежда, ж.к. Света Троица, ж.к. Гевгелийски, ж.к. Илинден, ж.к. Красна Поляна, ж.к. Разсадника Конъовица, ж.к. Обеля - 25.00лв., за всички останали квартали + 5.00лв.! За гр. Перник - 20.00лв. Всички доставки на място от наш служител са на намалена онлайн цена и включват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВРЪЩАНЕ НА СТАР АКУМУЛАТОР!

Услугата можете да заявите през сайта, на тел.: 0882 461 850 или на e-mail: info@akumulatorionline.com

Доставки се извършват с куриерски фирми "Спиди" АД и „Еконт Експрес” ООД.

- ЗА СОФИЯ и СТРАНАТА - "Спиди" АД до офис или до адреса, указан при заявката.

  • Доставки не се извършват в събота, неделя и официални празници.
  • Срок на доставка: един работен ден или съгласно график за обслужване за по малки населени места.

- ЗА СОФИЯ и СТРАНАТА - „Еконт Експрес” ООД до офис, указан при заявката.

  • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 
  • Срок на доставка: 

- за селища с офис на Еконт - един работен ден;

- за селища без офис на Еконт - съгласно график за обслужване или до 3 дни, ако селището не е включено в график.

За неправилно избрана акумулаторна батерия фирмата не носи отговорност. В случай, че стоката бъде отказана и върната при получаване или върната по гаранция, транспортните разходи са за сметка на Клиента! Съгласно Законовите разпоредби поради специфичността на стоката, веднъж приета, акумулаторната батерия не може да бъде върната, следва да бъде прилаган реда по Гаранционни условия! 

Рекламации се предявяват съгласно гаранционните условия в търговските обекти, посочени в сайта, в обектите посочени на гърба на гаранционната Ви карта или чрез Уебсайта се възстановява покупната цена при отчитане на експлоатационното време (за справка виж Гаранционни условия). Разходите по връщането на продукта са за сметка на Клиента!

ВАЖНО! ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ПРАТКАТА СИ ПРЕД КУРИЕРА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ, СТОКИТЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ! В противен случай фирмата не носи отговорност за вреди настъпили по време на транспортиране!

 

 

Магазин/Офис/Сервиз

Гр. София, ж.к. Люлин, бл. 503/А
GSM:0887 247 550; 0885 812 707
е-mail: info@akumulatorionline.com

 

Магазини/Сервизи

Гр. София, Бул. „Европа” 130
GSM: 0882 461 850

Гр. Перник, кв. „Църква”/кв.„Даскалово”/,
ул. „Димитър Благоев” 16
с/у бившия завод „Пектин”.
GSM:0887 278 020; 0887 206 880; 0887 38 58 38

 

Следвайте ни!

YouTube

LinkedIn

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.